2013年托福考试(词汇)模拟试题十五

发布时间:2013-07-31 17:15:05 牛课网

距离8月份的托福考试越来越近了,不知道同学们都准备的怎么样了?在此托福考试网为大家整理了关于2013年托福考试(词汇)模拟试题的资料供大家阅读,希望对大家有所帮助。祝大家取的好成绩!

单项选择:

1. One way to do this is to find a sheltered roost. Solitary roosters shelter in dense vegetation or enter a cavity-horned larks dig holes in the ground and ptarmigan burrow into snow banks-but the effect of sheltering is magnified by several birds huddling together in the roosts, as wrens, swifts, brown creepers, bluebirds, and anis do.

  The word "magnified" is closest in meaning to which of following?

  (A) caused

  (B) modified

  (C) intensified

  (D) combined

  2. The second possible benefit of communal roots is that they act as "information centers." During the day, parties of birds will have spread out to forage over a very large area. When they return in the evening some will have fed well, but others may have found little to eat.

  The word "forage" is closest in meaning to which of following?

  (A) fly

  (B) assemble

  (C) feed

  (D) rest

  3. Finally, there is safety in numbers at communal roosts since there will always be a few birds awake at any given moment to give the alarm. But this increased protection is partially counteracted by the fact that mass roosts attract predators and are especially vulnerable if they are on the ground.

  The word "counteracted" is closest in meaning to which of following?

  (A) suggested

  (B) negated

  (C) measured

  (D) shielded

  4. Drying, smoking, and salting could preserve meat for a short time, but the availability of fresh meat, like that of fresh milk, was very limited; there was no way to prevent spoilage.

  The word "prevent" is closest in meaning to which of following?

  (A) estimate

  (B) avoid

  (C) correct

  (D) confine

  5. The icebox became a fixture in most homes and remained so until the mechanized refrigerator replaced it in the 1920's and 1930's. Almost everyone now had a more diversified diet.

  The word "fixture" is closest in meaning to which of following?

  (A) luxury item

  (B) substance

  (C) commonplace object

  (D) mechanical device

  6. Some people continued to eat mainly foods that were heavy in starches or carbohydrates, and not everyone could afford meat. Nevertheless, many families could take advantage of previously unavailable fruits, vegetables, and dairy products to achieve more varied fare.

  The word "Nevertheless" is closest in meaning to which of following?

  (A) therefore

  (B) because

  (C) occasionally

  (D) however
readily change its orientation, or phase. Cats know this instinctively, but scientists could not be sure how it happened until they increased the speed of their perceptions a thousand fold.

  7.The word "readily" is closest in meaning to which of following?

  (A) only

  (B) easily

  (C) slowly

  (D) certainly

  8. The changing profile of a city in the United States is apparent in the shifting definitions used by the United States Bureau of the Census. In 1870 the census officially distinguished the nation's "urban" from its "rural" population for the first time.

  The word "distinguished" is closest in meaning to which of following?

  (A) differentiated

  (B) removed

  (C) honored

  (D) protected

  9. Each SMSA would contain at least (a) one central city with 50,000 inhabitant or more or (b) two cities having shared boundaries and constituting, for general economic and social purposes, a single community with a combined population of at least 50,000, the smaller of which must have a population of at least 15,000.

  The word "constituting" is closest in meaning to which of following?

  (A) located near

  (B) determined by

  (C) calling for

  (D) making up

  10. The Anasazi lived in houses constructed of adobe and wood. Anasazi houses were originally built in pits and were entered from the roof.

  The word "pits" is closest in meaning to which of following?

  (A) stages

  (B) scars

  (C) seeds

  (D) holes

  11. Each kiva had a fire pit and hole that was believed to lead to the underworld. The largest pueblos had five stories and more than 800 rooms.

  The word "stories" is closest in meaning to which of following?

  (A) articles

  (B) tales

  (C) levels

  (D) rumors

 【答案】

  1 C  2 C  3 B  4 B  5 C  6 D 7 B  8 A  9 D  10 D  11 C

考吧网推荐阅读信息:

2013年托福考试(词汇)模拟试题汇总

牛课宝典,让亿万考生信赖的宝典

助力考生高效复习一次通过!